Μενού Κλείσιμο

Πάει για ένα ακόμη… ρεκόρ

Έως τη Δευτέρα οι δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα «Τρέχω για την Κατερίνη»

Μέχρι χθες το πρωί, περισσότεροι από 2.000 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή, αναγκάζοντας την Οργανωτική Επιτροπή να αυξήσει τον αριθμό συμμετοχών, που αρχικά είχε αποφασίσει.

Ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ, οι εγγραφές για τον αγώνα δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη». Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στην εκκίνηση αναμένεται να βρεθεί αριθμός ρεκόρ δρομέων όλων των ηλικιών, συγκριτικά με τις εγγραφές των προηγούμενων ετών. Ήδη συμπληρώθηκε ο αριθμός των 2000 εγγραφών και η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στην αθλητική γιορτή και όλοι όσοι δεν πρόλαβαν έγκαιρα να εγγραφούν.

Παράλληλα, την Τρίτη  2 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων και συλλόγων στο Δημαρχείο Κατερίνης, προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Όπως είναι γνωστό, η μεγάλη αθλητική – πολιτιστική γιορτή, διοργανώνεται την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας, από τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ)  του Δήμου Κατερίνης, τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς», ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου – Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις – πληροφορίες στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ