Μενού Κλείσιμο

Π.Ε. Πιερίας – Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου για τον φωτισμό του δρόμου Πλαταμώνα-Π. Παντελεήμονα

Φώτο αρχείου

Τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή οδοφωτισμού στην 9η Επαρχιακή Οδό», υπέγραψε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

«Το έργο μας συνεχίζεται με την υπογραφή μιας ακόμη σημαντικής σύμβασης, για να βελτιώσουμε τον ηλεκτροφωτισμό στο οδικό δίκτυο, πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την ανάδειξη της περιοχής», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ με ΦΠΑ,  χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών ΚΑΠ 2020 της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό, τον αναπτυξιακό της προγραμματισμό με έργα υποδομής, με την τοποθέτηση ηλιακών φωτιστικών οδών στην 9η επαρχιακή οδό, στην περιοχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου και ειδικότερα από τη διασταύρωση του Πλαταμώνα μέχρι τα όρια του Οικισμού του Παλαιού Παντελεήμονα σε επιλεγμένα επικίνδυνα σημεία του δρόμου», καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ