Μενού Κλείσιμο

Π.Ε. Πιερίας –Σωστικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο

Συνεχίζονται οι τεχνικές εργασίες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που υλοποιούνται με προγραμματισμό, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, αποκατάστασης βλαβών καταστρώματος οδικού δικτύου, αρμοδιότητας συντήρησης,  της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Όπως ενημερώνει η Π.Ε. Πιερίας «οι εργασίες, αφορούν, κατασκευή σωληνωτού οχετού, για την αποκατάσταση βατότητας του αναχώματος, της περιμετρικής τάφρου της Κατερίνης, σε  δρόμο κάθετο, στη 2η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Ρυακίων, πριν τη Γανόχωρα.»

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, μετέβη στο σημείο των εργασιών, συνοδευόμενη, από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Παναγιώτη Μαυρίδη ,προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία τους.

Οι παρεμβάσεις, εντάσσονται στο έργο,  «Επείγουσες εργασίες για αποκατάσταση βλαβών καταστρώματος οδού σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας στα όρια του Νομού Πιερίας» -προϋπολογισμού μελέτης 1.200.000 ευρώ (με ΦΠΑ 24%)-με χρηματοδότηση στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ