Μενού Κλείσιμο

Π.Ε. Πιερίας – Σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για την πανδημία

Ξεκίνησε η λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης και ενημέρωσης, των πολιτών, για την πανδημία του κορονοϊού, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Πρόκειται για δύο τηλεφωνικές γραμμές, που θα λειτουργούν από Δευτέρα- Παρασκευή, από τις 8:00 π.μ. -13:00, για την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης και  ψυχοκοινωνικής στήριξης από Ψυχολόγους, Κοινωνικούς λειτουργούς και Νοσηλευτές.

Η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο της, με τους ειδικούς επιστήμονες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που θα στελεχώσουν τις γραμμές στήριξης και ενημερώθηκε εκτενώς από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Μυροφόρα Τσαρούχα, για τη λειτουργία των γραμμών, που θα εξυπηρετούν τους πολίτες, με γνώμονα την ψυχική και σωματική τους υγεία.

«Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, δεν αφήνουμε κανέναν πολίτη μόνο. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στηρίζουν τους πολίτες, μέσω πρωτοβουλιών και δράσεων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας»

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προσφέρει τις γραμμές υποστήριξης των πολιτών, για παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης από Ψυχολόγους για  ψυχοκοινωνική στήριξη και διαχείριση της ψυχικής δυσφορίας και των επιπτώσεων της πανδημίας, για συνδρομή και στήριξη ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων από νοσηλευτικό προσωπικό  αλλά και για παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης από Κοινωνικούς Λειτουργούς για ψυχοκοινωνική στήριξη πολιτών για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

 Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ