Μενού Κλείσιμο

Π.Ε. Πιερίας – Σε εξέλιξη η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης

Για την πορεία αποπεράτωσης των παρεμβάσεων στις αθλητικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται της Πολεοδομικής Ενότητας Εθνικού Σταδίου του Δήμου Κατερίνης, (ιδιοκτησίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας), ενημερώθηκε, κατά την αυτοψία, που πραγματοποίησε, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου.

Η τεχνική μελέτη του έργου-«Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κρατικό Κτήμα Κατερίνης»-προϋπολογισμού 950.000 ευρώ, περιλαμβάνει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, ένα γήπεδο μπάσκετ, κτίριο αποδυτηρίων και κτίριο αναψυκτηρίου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, που μετέβη στο σημείο των εργασιών, συνοδευόμενη από την Προϊσταμένη της Διευθύνουσας υπηρεσίας του έργου Παναγιώτα Σινωπίδου, εξέφρασε την ικανοποίησή της από τη γρήγορη εξέλιξη του έργου, που σκοπό έχει τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντα χώρου αυτών. Σε δηλώσεις της, μετά το πέρας της αυτοψίας, η κ. Μαυρίδου τόνισε πως «μέσα από το τεχνικό πρόγραμμα στοχευμένων έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εξελίσσεται ένα μεγάλης σημασίας έργο για την περιοχή, εκσυγχρονίζοντας και αναβαθμίζοντας  τις αθλητικές μας υποδομές, τόσο για την ανάπτυξη του αθλητισμού όσο και την αναψυχή, καλύπτοντας τις ανάγκες των συμπολιτών μας»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ