Μενού Κλείσιμο

Π.Ε. Πιερίας – Καθαρισμοί ρεμάτων από στο Μοσχοχώρι

Συνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις, καθαρισμού ρεμάτων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, εργασίες οι οποίες εντάσσονται στις σωστικές ενέργειες, για τη μείωση του πλημμυρικού κινδύνου.

Όπως αναφέρει η Π.Ε. Πιερίας, με ταχύ ρυθμό, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού ρέματος, στο Μοσχοχώρι του Δήμου Κατερίνης, που προστίθενται στις εκτεταμένες παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, με στόχο την αντιπλημμυρική τους θωράκιση.

Τα σημεία καθαρισμού, ελέγχθηκαν, από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, που μετέβη στο Μοσχοχώρι,  συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Παναγιώτη Μαυρίδη, όπου  συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμη Κατσαντώνη και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, που συνέβαλαν στην επιτυχή αποπεράτωση των παρεμβάσεων.

«Με τις εκτεταμένες παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες, θα αποσοβήσουμε τον κίνδυνο πρόκλησης πλημμυρών και θα ενισχύσουμε  το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών», δήλωσε η κ. Μαυρίδου, αμέσως μετά το πέρας της επίσκεψής της στο σημείο των παρεμβάσεων

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ