Μενού Κλείσιμο

Ομόφωνη η ακύρωση της ανάπλασης οδού Αγ. Νικολάου

Συνδυασμός Ευθύνης Δήμου Δίου Ολύμπου

Με ανακοίνωσή του, ο Συνδυασμός Ευθύνης Δήμου Δίου Ολύμπου, «χαιρετίζει» την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την οποία ακυρώνεται το έργο της ανάπλασης της οδού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο.

Αξίζει να σημειωθεί, οτι από την πρώτη στιγμή ο Συνδυασμός Ευθύνης είχε εκφράσει σοβαρές επιφυλλάξεις για το συγκεκριμένο έργο, υποστηρίζοντας πως η υλοποίησή του θα προκαλούσε μόνο προβλήματα.
Σε ανακοίνωσή του, την οποία υπογράφει η κ. Ευαγγελία Φαρμάκη Μόχλα, αναφέρει: «Ο Συνδυασμός Ευθύνης χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου Ολύμπου για την οριστική ακύρωση της εκτέλεσης του συνόλου του έργου «Ανάπλαση Κεντρικής Οδού Λιτοχώρου (Αγ. Νικολάου)», μια απόφαση που βάζει τέλος στις εμμονές του Δημάρχου κου Δημόπουλου για υλοποίηση καταστροφικών αναπλάσεων που μόνο προβλήματα θα δημιουργούσαν στον τόπο μας.
Επίσης, η παράταξή μας χαιρετίζει την μαζική κινητοποίηση των δημοτών του Λιτοχώρου και ιδίως των επαγγελματιών και καταστηματαρχών που κλείσανε τις επιχειρήσεις τους για να παρευρεθούν στο Συμβουλίο επηρεάζοντας καταλυτικά την ομόφωνη απόφασης ακύρωσης του έργου της ανάπλασης του “οραματιστή” Δημάρχου.
Η μαζική παρουσία των δημοτών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποδεικνύει- στέλνοντας μηνύματα ταυτόχρονα πως όταν η Δημοτική Αρχή δεν αφουγκράζεται τη θέληση και τις ανάγκες των δημοτών, τότε τη λύση την δίνει η ορθή λογική και οι πρωτοβουλίες των πολιτών!»
Για τον Συνδυασμό Ευθύνης
Μόχλα Φαρμάκη Ευαγγελία»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ