Μενού Κλείσιμο

Ολοκληρώνεται η περίφραξη στο χώρο άθλησης πίσω από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό  Κέντρο

..και ακολουθεί η δενδροφύτευση

Την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών και τη δημιουργία ακόμη περισσότερων χώρων άθλησης για όλους σηματοδοτεί η διαμόρφωση βοηθητικού γηπέδου πίσω από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, τον οποίο ήδη αξιοποιούν ως χώρο άθλησης δρομείς και άτομα όλων των ηλικιών.

Στην παρούσα φάση ολοκληρώνεται η περίφραξη, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει περιμετρική δενδροφύτευση (λιγούστρα κ.α.), προκειμένου ο χώρος να αποκτήσει εικόνα αντίστοιχη με τα υφιστάμενα βοηθητικά γήπεδα.

Οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των εργασιών για τη βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χώρων άθλησης και αθλητικών εγκαταστάσεων στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού) από την αντιδημαρχία τεχνικών έργων.

Όπως είναι γνωστό, οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην ενοποίηση του υπάρχοντος γηπέδου (ποδοσφαίρου) με τα βοηθητικά γήπεδα και με το νέο αθλητικό χώρο πίσω από το Α’ ΔΑΚ. Στο σημείο αυτό, απομένει να φωτιστεί ο κυκλικός κόμβος που κατασκευάστηκε, να τοποθετηθούν  κυβόλιθοι και να ολοκληρωθούν παρεμβάσεις απαραίτητες για τη ρύθμιση ροής της κυκλοφορίας  και την διασφάλιση  ότι η  προσβασιμότητα από και προς  το εσωτερικό του γηπέδου θα γίνεται με χαμηλή ταχύτητα, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

Την ικανοποίησή του για την πορεία εξέλιξης των εργασιών εξέφρασε με δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Διαχρονικά επενδύουμε στον αθλητισμό και με συντονισμένες ενέργειες και παρεμβάσεις βελτιώνουμε και ενισχύουμε τις αθλητικές υποδομές, με έμφαση στη δημιουργία ακόμη περισσότερων χώρων άθλησης για όλες τις ηλικίες. Ταυτόχρονα με την επέκταση του οδικού δικτύου και τα παράλληλα έργα διευκολύνουμε την κυκλοφορία και πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ