Μενού Κλείσιμο

Ολοκληρώνεται απόψε η 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ

Φινάλε με γιορτή και διαγωνισμό

 

Με αυξημένο αριθμό συμμετεχόντων επιχειρήσεων, με περισσότερες επιλογές και προτάσεις για τους επισκέπτες, το Επιμελητήριο Πιερίας καλεί για μια ακόμη φορά τους καταναλωτές της Πιερίας να επισκεφθούν τη 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ η οποία ολοκληρώνεται απόψε.

 

Οι επισκέπτες, ακόμη και σήμερα, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επιχειρήσεις όλων των κλάδων, να θαυμάσουν τις εντυπωσιακές εκθεσιακές συμμετοχές και να παραβρεθούν στην εορταστική Τελετή Λήξης της Επετειακής 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Πιερίας εκτιμώντας τη σημαντική δουλειά, την επένδυση και τις πρωτότυπες κατασκευές των περιπτέρων των εκθετών κατά τη διάρκεια της 10ης Εμποροβιοτεχνικής Εκθεσιακής Δραστηριότητας Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, που απέσπασαν τα θετικά σχόλια των επισκεπτών, αποφάσισε Διαγωνισμό Περιπτέρου στον οποίο θα συμμετέχουν τα περίπτερα όλων των εκθετών της Επετειακής 10ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα βραβευτούν από το Επιμελητήριο Πιερίας σήμερα, τελευταία ημέρα της Έκθεσης, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, ενώ θα τιμηθούν και όλοι οι συμμετέχοντες εκθέτες.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ