Μενού Κλείσιμο

Όλα πρέπει να έχουν μια συνολική αντιμετώπιση, δηλώνει ο Χρ. Γιαννούλης

Με συνολικό σχέδιο ανάπτυξης

Στην ανάγκη να αποκτήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ένα συνολικό σχέδιο ανάπτυξης, αναφέρθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ Σερρών «Με το Νί και με το Σίγμα», με την Δέσποινα Γιαννακίδου και τη Θάλεια Καμπουρίδου. 

«Το μέλλον που θα καθορίσει και τη δική μας ζωή και των επόμενων γενεών, έχει σχέση με τις συγκοινωνίες, τις επικοινωνίες, με την ψηφιακή ταχύτητα, με την καινοτομία, έχει σχέση όμως και με τις βασικές υποδομές. Όταν για παράδειγμα δεν μπορείς να πηγαίνεις στο Ροδολίβος, επειδή οι λακούβες είναι πιο πολλές από την άσφαλτο. Όλα πρέπει να έχουν μια συνολική αντιμετώπιση, ένα σχεδιασμό που δε θα έχει σχέση με το πόσο φίλος μου είναι ο τάδε δήμαρχος και πόσο αντιπαθής μου είναι ο δείνα δήμαρχος» τόνισε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Απαραίτητη για τον υποψήφιο περιφερειάρχη κρίνεται και η διασύνδεση της Κεντρικής Μακεδονίας με τις χώρες στα βόρεια σύνορά μας, με προτεραιότητα στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις που θα φέρουν νέες δουλειές. «Αμφισβητεί κανείς ότι το μεγαλύτερο ζήτημα είναι να πετύχουμε με ορθολογικό σχεδιασμό, ρυθμούς ανάπτυξης που θα οδηγήσουν στην εξεύρεση εργασίας, αξιοπρεπούς εργασίας για όλους; Το όνειρο και ο σχεδιασμός για την επόμενη εποχή είναι οι θέσεις εργασίας να αναπτύσσονται με σεβασμό στο περιβάλλον, στις διαδικασίες, με εξασφαλισμένα τα δικαιώματα των εργαζόμενων και εξίσου των επιχειρηματιών που θέλουν να κερδίσουν. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο», κατέληξε στις δηλώσεις του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ