Μενού Κλείσιμο

 Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

 Χωρίς εκπλήξεις

Το μισά ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία ήταν εξ’ αρχής γνωστά, αφού και οι τρεις εν ενεργεία βουλευτές του κόμματος δήλωσαν εγκαίρως ότι επιθυμούν να είναι εκ νέου υποψήφιοι, σε μια δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, η οποία διεξάγεται για το κυβερνών κόμμα με εντελώς διαφορετικούς όρους από εκείνους του 2015.

Έτσι, στους τρεις γνωστούς υποψήφιους (Μπέττυ Σκούφα, Χάρη Τζαμακλή και Στέργιο Καστόρη) στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται να προστεθούν η Δήμητρα Αρίσση, ο Διονύσης Ζαρωτης και ο Γιάννης Τραπεζαλίδης.

Μπέττυ Σκούφα: «Μαζί για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ»

Της επίσημης ανακοίνωσης του κόμματος, ακολούθησε μήνυμα της βουλευτού Πιερίας Μπέττυς Σκούφα στο οποίο δηλώνει παρούσα σε μια ακόμη μάχη, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή της ότι το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο.

Αναλυτικά στη δήλωσή της η κ. Σκούφα αναφέρει: «Ξεκινήσαμε μια δύσκολη μάχη το 2015 για τη χώρα και τους πολίτες της.

Σ΄αυτή τη μάχη ο ΣΥΡΙΖΑ μου έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του και οι πολίτες την ύψιστη τιμή να με επιλέξουν ως εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο. Κάναμε πολλά πράγματα μαζί αυτά τα χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες με πάρα πολλά προβλήματα.

Στις νέες μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε, για την οικονομία, την ανάπτυξη, τους εργαζόμενους, το περιβάλλον, δηλώνω παρούσα με την υποψηφιότητά μου εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή κι ευθύνη η αναγνώριση των προσπαθειών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και συνάμα η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον ΣΥΡΙΖΑ να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Μαζί λοιπόν, θα δώσουμε τον αγώνα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, ώστε την επόμενη μέρα να δουλέψουμε όλοι μαζί για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας.»

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ