Μενού Κλείσιμο

Οι τρεις δεσμεύσεις για την επόμενη μέρα

Δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου

  

Θα υπηρετήσω τους δημότες αποφασιστικά, δυναμικά και περήφανα, δηλώνει ο νέος δήμαρχος Κατερίνης

 

«Με το πέρας του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, άνοιξε μια νέα σελίδα στο Δήμο της Κατερίνης, μια νέα αρχή και ένας νέος αγώνας που έχει κοινό στόχο ο δήμος μας, η πόλη και τα χωριά μας και κυρίως οι άνθρωποι να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ενός σύγχρονου, ευρωπαϊκού δήμου», αναφέρει σε δήλωσή του ο Κώστας Κουκοδήμος.

Ο νικητής των εκλογών στο Δήμο Κατερίνης, αφού υπενθυμίζει ότι οι εκλογές τελείωσαν, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ως μια δυναμική εκκίνηση για την Κατερίνη, η οποία επιτεύχθηκε με την ψήφο των δημοτών. «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουκοδήμος, επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του να «υπηρετήσει» τους δημότες «αποφασιστικά, δυναμικά και περήφανα.»

Στη συνέχεια της δήλωσής του, αναφέρει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μου, τους συμβούλους κοινοτήτων του δήμου μας, και τους συνεργάτες μου για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν την εκλογή τους και σε εκείνους που μπορεί να μην εκλέχθηκαν αλλά αγωνίστηκαν για την ΕΚΚΙΝΗΣΗ με όλες τους τις δυνάμεις.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου Σάββα Χιονίδη, Γιώργο Νταντάμη, Θανάση Λιακόπουλο, Νίκο Τσουπέη και Ευγένιο Παπαδόπουλο.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους υποψήφιους όλων των δημοτικών παρατάξεων για τη συμμετοχή και τον αγώνα τους.

Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Λιάνα, το στήριγμά μου και τα τρία υπέροχα παιδιά μου, την Αθανασία, την Παυλίνα και τον Γεώργιο Ραφαήλ. Καμία νίκη δεν θα ερχόταν αν δεν τους είχα πλάι μου.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ