Μενού Κλείσιμο

Οι προτάσεις για το «Αντ. Τρίτσης» στον Στέλιο Πέτσα – Συνάντηση του δημάρχου Δίου Ολύμπου με τον αν. ΥΠΕΣ

«Ουσιαστική και γόνιμη», χαρακτηρίζεται η συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην Αθήνα.

Ο κ. Γερολιόλιος ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό σχετικά με το φάκελο υποβολής προτάσεων και μελετών του Δήμου στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Τόσο ο Δήμος, όσο και η ΔΕΥΑΔΟΛ, μέχρι το τέλος Απριλίου 2021, θα έχουν υποβάλει μελέτες σε όλους τους άξονες προτεραιότητας του Προγράμματος, που δικαιούνται.

Στη συνάντηση οριστικοποιήθηκε επίσης η ένταξη του Δήμου στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», για την κατασκευή καταφυγίου αδεσπότων ζώων συντροφιάς, προϋπολογισμού 372.000€.

Επιπλέον αντικείμενο της συνάντησης ήταν και η χρηματοδότηση του Δήμου από το Υπουργείο, για την κάλυψη δαπανών που αφορούν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις παρελθόντων ετών.

«Ευχαριστούμε τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα για το σύνολο της συνεργασίας μας και για τη διαρκή στήριξη και αρωγή του Υπουργείου Εσωτερικών στον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

Ευελπιστούμε ότι οι αναμενόμενες εντάξεις στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» θα βελτιώσουν σημαντικά τις υποδομές και τις υπηρεσίες του Δήμου προς τους δημότες και θα αντιμετωπίσουν χρόνια προβλήματα, σε τομείς όπως η αγροτική οδοποιία, η ύδρευση, οι κτιριακές υποδομές, αλλά και σε θέματα περιβάλλοντος, καινοτομίας και ψηφιακής σύγκλισης», δήλωσε ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου, μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωστερικών

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ