Μενού Κλείσιμο

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν

28 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου η 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεπές στο ραντεβού του με το επιχειρείν το Επιμελητήριο Πιερίας ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2018.

 

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στις 28 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως 03 Οκτωβρίου 2018. Και φέτος, θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Η ΕΒΕΠ-ΚΜ αποτελεί το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, τη μεγαλύτερη Περιφερειακή Έκθεση της Κεντρικής Μακεδονίας, ένα πολύτιμο εργαλείο στήριξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής των επιχειρήσεων.

Με την πείρα 8 επιτυχημένων διοργανώσεων, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό εκθετών και επισκεπτών, η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018 διαμορφώνεται έτσι ώστε να αποτελέσει μία έκθεση με υψηλή και δυναμική απήχηση, δίνοντας στους συμμετέχοντες και στους επισκέπτες νέα ερεθίσματα και αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της αγοράς αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Στόχος της έκθεσης είναι η δημιουργία όλων των προϋποθέσεων για σύναψη νέων επωφελών συνεργασιών και συμφωνιών συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω της διείσδυσης και δικτύωσης σε νέες αγορές.

Η 9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2018, που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης, αποτελεί πλέον ένα σημαντικό οικονομικό και εμπορικό θεσμό και ένα βασικό κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ