Μενού Κλείσιμο

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν

Στις 11 Φεβρουαρίου το 23o Αντάμωμα στο Δίον

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Δίου, μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας, μέλη του μεγάλου τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Ολύμπιος Ζευς» έψαλλαν τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ως είθισται κατά το έθος πρώτα στον θρησκευτικό άρχοντα του τόπου, στον εφημέριο  του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Δίου, π. Δημήτριο Κουτσιμάνη. Ο πατήρ Δημήτριος δέχθηκε εγκαρδίως τα μέλη του συλλόγου και ευχήθηκε αναλόγως για το νέο έτος.

Όπως είναι γνωστό ο π. Δημήτριος παρουσιάζει τεράστιο ποιμαντικό έργο στο πλαίσιο του οποίου εντάσσεται και το ενοριακό αντάμωμα που διοργανώνεται και τελείται με τη δική του μέριμνα και προσπάθεια εδώ και 23 χρόνια. Το φετινό αντάμωμα θα είναι αφιερωμένο και θα τιμήσει τους νέους της ενορίας της Αγίας Παρασκευής που αποφοίτησαν από τις Κατηχητικές Συνάξεις κατά τη τελευταία τριακονταετία.

Ενόψει του Αγίου Δωδεκαημέρου που διανύουμε, πολλοί γηγενείς νέοι της ενορίας είτε φοιτητές, είτε όσοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων διαβιούν μακριά από τα πάτρια εδάφη, επέστρεψαν στο Δίον ώστε να συνεορτάσουν με τις οικογένειές τους. Έτσι στο πλαίσιο των προετοιμασιών του προσεχούς ενοριακού ανταμώματος που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου του 2018, πραγματοποιήθηκε φωτογράφιση για τα τιμώμενα πρόσωπα. Ο π. Δημήτριος συγκινημένος εξέφρασε τις πατρικές του ευχές προς τη νεότητα της ενορίας και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επικείμενο αντάμωμα της 11ης Φεβρουαρίου του 2018.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ