Μενού Κλείσιμο

Οι νεολαίοι… γιορτάζουν!

Τη Δευτέρα, από το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται τη Δευτέρα, η Γιορτή Νεολαίας που διοργανώνεται από το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης, στην Κατερίνη

Ενθουσιασμός, χαρά, κέφι, ζωντάνια και συγκίνηση είναι μερικά από τα συστατικά αυτού του θεσμού της τοπικής Εκκλησίας, μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από εθελοντές ενορίτες της Αγίας Άννης Κατερίνης με την επιμέλεια του Αρχιμανδρίτη π. Διονυσίου Γκόλια.

Η πολιτιστική έκφραση των νέων της πόλης, της νεολαίας που δυναμικά δίνει το παρόν της σε ένα θεσμό που πλέον έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί με τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Η Ορχήστρα Παραδοσιακών Οργάνων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως «Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω» και ντόπιοι  καλλιτέχνες θα ψυχαγωγήσουν τη νεολαία με διάφορα είδη μουσικής.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις καλοκαιρινές νεανικές δράσεις του Γραφείου Νεότητας, ενώ τη στηρίζουν πολλοί τοπικοί χορηγοί στους οποίους η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απευθύνει θερμές ευχαριστίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ