Μενού Κλείσιμο

Οι ναυαγοσώστες επέστρεψαν

Ακτές Δήμου Κατερίνης

 

Στις θέσεις τους και πάλι, βρίσκονται οι ναυαγοσώστες στο Δήμο Κατερίνης, μετά την καταβολή ποσού που αντιστοιχεί σε μέρος των οφειλών του Δήμου, προς την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο. «Η θετική εξέλιξη ήταν απόρροια της συνεννόησης που είχαν με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο», όπως αναφέρει το γραφείο τύπου του δήμου

 

Αναλυτικά στην ενημέρωση του Δήμου Κατερίνης για το θέμα αναφέρονται τα εξής: «Να διακόψουν από τις 30 Αυγούστου την αναστολή εργασίας και να καλύψουν ναυαγοσωστικά τις ακτές του Δήμου Κατερίνης αποφάσισαν οι εργαζόμενοι – ναυαγοσώστες (της εταιρείας Λάμπρου Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε. – LIFEGUARD PATROL), στις υπηρεσίες φύλαξης και διάσωσης.

Ειδικότερα, σε επιστολή που απέστειλαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης οι ναυαγοσώστες επισημαίνουν χαρακτηριστικά αφενός ότι: “Όπως κι εσείς γνωρίζετε σήμερα 30-08-2019 κατεβλήθη από εσάς μέρος της προς την εταιρία μας οφειλής σας και συγκεκριμένα εξοφλήθη το υπ΄αριθμ. 48/ 01.07.2019 Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών, το οποίο αφορά την εργασία «Ναυαγοσωστική κάλυψη ακτών Δήμου Κατερίνης» για το χρονικό διάστημα 01-06-2019 έως 30-06-2019» και αφετέρου ότι: «Παρά το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα υφίσταται οφειλή του Δήμου προς την εταιρία μας εντούτοις, θέλοντας να συμβάλουμε στην αποφυγή μελλοντικών ατυχημάτων αλλά και στην εν γένει προστασία των λουόμενων αποφασίσαμε από σήμερα 30-08-2019 να διακόψουμε την αναστολή εργασίας”».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ