Μενού Κλείσιμο

Οι γραμμές της οδικής ασφάλειας

Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης από την Π.Ε. Πιερίας

Με ικανοποιητικό ρυθμό, εκτιμούν από την Περιφέρεια, ότι  εξελίσσεται το πρόγραμμα διαγραμμίσεων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας.

Στην παρούσα φάση το πρόγραμμα διαγραμμίσεων, επικεντρώθηκε στη 13η επαρχιακή οδό (Διασταύρωση 1ης Π.Ε.Ο. Αιγίνιο-Κολινδρός-Καστανιά-Ρυάκια) για την αποφυγή ατυχημάτων κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, που η ορατότητα είναι περιορισμένη.

 Όπως αναφέρει η Π.Ε. Πιερίας, «σε καθημερινή βάση μηχάνημα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας, μετά και την υπογραφή της σύμβασης του έργου προμήθεια υλικών διαγράμμισης από την Αντιπεριφερειάρχη, προϋπολογισμού 103.655 ευρώ, υλοποιεί απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης, που εντάσσονται στις παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την οδική ασφάλεια.»

Στο σημείο των εργασιών, μετέβη και η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, διαπιστώνοντας «τον ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό με τον οποίο προχωράνε αλλά και την ποιότητά τους», με στόχο –όπως τόνισε- την ενίσχυση των συνθηκών οδικής ασφάλειας και την άνετη κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

Το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και περιλαμβάνει εργασίες που εκτελούνται σε καθημερινή βάση για τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, με επίκεντρο πάντα τον πολίτη και την ανάπτυξη της περιοχής.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ