Μενού Κλείσιμο

Οι δράσεις του ΕΣΠΑ παρουσιάζονται

 Την Τετάρτη το απόγευμα στο Επιμελητήριο Πιερίας

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πιερίας, και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, αρμόδιο εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΠ ΠΚΜ)- ΕΦΕΠΑΕ διοργανώνουν ημερίδα παρουσίασης των δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2019. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται να παρουσιαστούν οι δράσεις «Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού» και «Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων εμπορίου και παροχής υπηρεσιών» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας  Ηλίας Χατζηχριστοδούλου. Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας και θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα.

Η ενημέρωση για τις Δράσεις θα γίνει από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ ΠΚΜ) και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ