Μενού Κλείσιμο

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στο δημαρχείο

Επίσκεψη εξπρές στην Κατερίνη

Την ευκαιρία να συζητήσουν αναπτυξιακά θέματα που αφορούν το δήμο Κατερίνης είχαν οι Κώστας Κουκοδήμος και Άδωνης Γεωργιάδης κατά την «αιφνιδιαστική» επίσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης στο Δημαρχείο το πρωί της Δευτέρας.

Η καλή σχέση που από την κοινοβουλευτική του θητεία είχε χτίσει με τον κ. Γεωργιάδη ο δήμαρχος Κατερίνης διατηρείται και ενισχύεται, αφού κατά την συνάντησή τους, επαναβεβαιώθηκε η διάθεση του Υπουργείου Ανάπτυξης να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του σε αναπτυξιακά έργα που απαιτούνται στην περιοχή μας.

Η ενεργειακή αναβάθμιση των δημοσίων κτιρίων (που θα σημάνει την μείωση των εξόδων) η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας μέσω συγκεκριμένων (και ολοκληρωμένων) προτάσεων είναι μερικά μόνο από τα σημεία που επεσήμανε στον δήμαρχο Κατερίνης ο κ. Γεωργιάδης. «Ο υπουργός ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της Πιερίας και επέμεινε σ’ αυτό» δήλωσε στην «Π» ο κ. Κουκοδήμος μετά από τη συνάντηση, συμπληρώνοντας πως πρόθεση της διοίκησής του είναι να αξιοποιηθούν όλα τα κοινοτικά κονδύλια και κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία. «Σ’ αυτήν την προσπάθεια έχουμε σύμμαχο τον ίδιο τον υπουργό, ο οποίος, όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει να πάει χαμένη καμιά προσπάθεια που θα μπορούσε να προσθέσει πλούτο για την περιοχή μας και τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Μετά το πέρας της συνάντησής τους στο δημαρχείο, οι κύριοι Κουκοδήμος και Γεωργιάδης, παρακολούθησαν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας Μπάσκετ με την Τσεχία στο “Battlenet”, ενώ στην παρέα προστέθηκε και ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Κάκκαλος.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο κ. Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να δώσει μια «ιδέα» για το πώς θα κινηθεί το Υπουργείο στην προσέλκυση των επενδύσεων και κυρίως το πώς θα επιταχυνθεί η διαδικασία έγκρισης μεγάλων και μικρών επενδύσεων, οι οποίες αποτελούν για πολλούς επενδυτές ανασταλτικό παράγοντα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, αναχώρησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας για την Αθήνα, σημειώνοντας πως θα έχει πολλές φορές ακόμη την ευκαιρία να επισκεφθεί την Πιερία και την Κατερίνη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ