Μενού Κλείσιμο

Ο Χαράλαμπος Μπρουσκέλης η επιλογή του Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ.

Η ΝΟΔΕ έχει νέο πρόεδρο

 

Ο Χαράλαμπος Μπρουσκέλης αναλαμβάνει πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Πιερίας με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας. Τον κ. Μπρουσκέλη έσπευσαν να συγχαρούν ο πρώην βουλευτής του κόμματος Κώστας Κουκοδήμος και ο πολιτευτής Σπύρος Κουλκουδίνας.

Ο κ. Μπρουσκέλης αναλαμβάνει τη θέση που κατείχε ο Γιάννης Κουρινιώτης (ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόωρα). Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κ. Μπρουσκέλης με τον αείμνηστο πρόεδρο της ΝΟΔΕ διεκδίκησαν την προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές του 2018, με τον Γιάννη Κουρινιώτη τελικά να επικρατεί σε εκείνη τη μάχη.

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανό Κονταδάκη για την τιμή να του αναθέσει με απόφαση του τη θέση του Προέδρου. «Η ευθύνη είναι μεγάλη αλλά μεγάλη είναι και η πρόκληση», αναφέρει ο κ. Μπρουσκέλης, διαβεβαιώνοντας πως «θα δουλέψουμε συλλογικά με ενωτικό πνεύμα με οδηγό το νέο ύφος και ήθος του αρχηγού μας και πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και φυσικά θα έχουμε πάντα τη σκέψη μας και την καρδιά μας εκεί ψηλά στο Γιάννη Κουρινιώτη που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας», καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

Κώστας Κουκοδήμος και Σπύρος Κουλκουδίνας, ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να συγχαρούν τον νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ. Να σημειωθεί, ότι τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, είχαν ταχθεί φανερά υπέρ της εκλογής του Γιάννη Κουρινιώτη το 2018.

Στο μήνυμά του ο εκλεγμένος δήμαρχος Κατερίνης και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, αναφέρει: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Μπάμπη Μπρουσκέλη για την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της Νο.Δ.Ε. Ν.Δ. Πιερίας και του εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο του.

Είμαι σίγουρος πως με τη σύνθεση απόψεων, ιδεών και δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας, θα είμαστε όλοι χρήσιμοι  στη χώρα και στον τόπο μας.»

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Κουλκουδίνας συγχαίροντας τον Μπάμπη Μπρουσκέλη αναφέρει: «Είμαι βέβαιος πως με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που τον διακρίνουν θα φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει στην κορυφαία κομματική οργάνωση του νομού μας.

Ειδικά σε μια περίοδο που η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσουν τον αγώνα για την ανάταξη της χώρας οι κομματικές οργανώσεις οφείλουν να αφουγκράζονται την τοπική κοινωνία και τις αγωνίες της, να μεταφέρουν τα μηνύματα και να αποτελούν το συνδετικό κρίκο της βάσης με την κορυφή της ηγεσίας.

Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ