Μενού Κλείσιμο

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Χιονίδης, συνάντησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Πιερίας

Με τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ και τέως Δήμαρχο Κατερίνης, κ. Σάββα Χιονίδη, συναντήθηκε, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο γραφείο του στην πόλη της Κατερίνης.

 

Η αντιπροσωπεία συνεχάρη τον κ. βουλευτή για την εκλογή του στα νέα καθήκοντά του και αφού τον ενημέρωσε για τη λειτουργία του σωματείου, κατέθεσε υπόμνημα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, αλλά και για τα θέματα που απασχολούν σε γενικό επίπεδο τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο στεγαστικό επίδομα που συνεχίζουν να χάνουν λόγω γραφειοκρατικού λάθους.

 

Από την πλευρά του ο κ βουλευτής τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων, ότι θα προωθήσει τα προβλήματα στην ομάδα της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής ‘Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για την από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις μονάδες του σχηματισμού.

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ