Μενού Κλείσιμο

Ο «Βενιαμίν» είναι παντού!

Σε Καλαμαριά, Δράμα και Κατερίνη, για την ενίσχυση του σημαντικού έργου του

Σε μια σειρά από διάφορα Χριστουγεννιάτικα bazaar, σε Κατερίνη, Δράμα και Καλαμαριά, θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν», με σκοπό να την ενίσχυση του κοινωνικού και ουσιαστικού έργου που επιτελεί.

Η παρουσία του «Βενιαμίν», δεν περιορίζεται στην Πιερία, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας. Έτσι, σήμερα (Τρίτη 13 Δεκεμβρίου) ο «Βενιαμίν» διοργανώνει Christmas Bazaar στον Κεντρικό πεζόδρομο του Δήμου Καλαμαριάς. Χριστουγεννιάτικα στολίδια, δώρα και άλλα πολλά φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη «από εμάς για εσάς», θα πωλούνται στον πεζόδρομο του Δήμου Καλαμαριάς, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (και έως 19 του ίδιου μήνα), ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν» διοργανώνει το Mega Christmas Bazaar στην αιθουσα του Scorpios Live Stage (Γεωργακη Ολυμπιου γωνία) στο κεντρο της Κατερίνης. Απο 13 εως και 17 Δεκεμβρίου, χειροτέχνες θα παρουσιάσουν τις κατασκευές και τα προϊόντα τους πάντα για καλό σκοπό. Το Mega Christmas Bazaar, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ

Ο «Βενιαμίν» πάει (και) Ονειρούπολη Δράμας 15-21/12

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Δράμας (τον οποίο και ευχαριστεί) παραχωρεί περίπτερο στον Σύλλογο «Βενιαμίν» όπου και εκεί θα έχει την δυνατότητα να ενημερώσει τους πολίτες της Δράμας για το έργο του Συλλόγου αλλά και να εκθέσει τα προϊόντα του. Στην Ονειρούπολη, ο Σύλλογος θα βρίσκεται από τις 15 έως τις 21 Δεκεμβρίου, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Τα ίδια προϊόντα όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να τα αναζητήσουν και στο ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα του Συλλόγου shop.benjaminorphans.com

Ο «Βενιαμίν» στο Πάρκο των χρωμάτων της Κατερίνης

Στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης (απο 17 έως 22 Δεκεμβρίου) θα βρίσκεται ο «Βενιαμίν», με Χριστουγεννιάτικα προϊόντα για την ενίσχυση του έργου του. Το περίπτερο, αποτελεί ευγενική παραχώρηση του Δήμου Κατερίνης, το οποίο και ευχαριστούν τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Παιδιού.

Η παρουσία του «Βενιαμίν» στο Πάρκο των Χρωμάτων θα είναι καθημερινή από τις 9:30 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ