Μενού Κλείσιμο

Ο Συνδυασμός της «Σύνθεσης», ο πρώτος που «έκλεισε» ψηφοδέλτιο

 Κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες του Συνδυασμού «ΣΥΝΘΕΣΗ» Δήμου Δίου-Ολύμπου, στο Πρωτοδικείο

Πρώτος, πλήρης και… εγκαίρως

Ο Συνδυασμός της «Σύνθεσης» ήταν ο πρώτος που «έκλεισε» ψηφοδέλτιο, αφού αυτό σηματοδοτείται ουσιαστικά με την κατάθεση των ονομάτων όλων των υποψηφίων συμβούλων στο Πρωτοδικείο.

Χθες το πρωί, τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης, πέρασε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Βαγγέλης Γερολιόλιος καταθέτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά, αρκετές μέρες πριν την ημερομηνία λήξης της συγκεκριμένης προθεσμίας.

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Βαγγέλης Γερολιόλιος ανάφερε: «Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Κατερίνης, μαζί με την υπεύθυνη του εκλογικού γραφείου κ. Τσιφοδήμου Ελένη, τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού ΣΥΝΘΕΣΗ για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου – Ολύμπου. Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι πλήρες και απαρτίζεται από 41 δημότες, που είναι υποψήφιοι στις τρεις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου.

Αποτελούμε μια δημιουργική ομάδα που συνδυάζει τη γνώση και την εμπειρία, με το όραμα και την καινοτομία, μια ομάδα που έχει συνισταμένη τη διάθεση όλων μας να προσφέρουμε τις ιδέες και τις δυνάμεις μας στο Δήμο Δίου – Ολύμπου. Εύχομαι σε όλους καλό και έντιμο αγώνα», καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ