Μενού Κλείσιμο

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα υποδυθεί τον Ken σε μια «διαφορετική» ταινία Barbie

Στο πλευρό της Μάργκοτ Ρόμπι που θα κάνει τον ρόλο της Barbie σε σκηνοθεσία Γκρέτα Γκέργουιγκ

Η νέα ταινία «Barbie» με πρωταγωνίστρια τη Μάργκοτ Ρόμπι μάλλον βρήκε τον Ken της, που δεν είναι άλλος από τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline, ο Ράιαν Γκόσλινγκ βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον διάσημο χαρακτήρα της Mattel στην ταινία της Warner Bros με επίκεντρο την κλασική σειρά από κούκλες. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Γκρέτα Γκέργουιγκ με την Μάργκοτ Ρόμπι στον ομώνυμο ρόλο.

Λόγω φόρτου εργασίας, ο Ράιαν Γκόσλινγκ απέρριψε αρχικά τον ρόλο, αλλά πηγές ανέφεραν πως το στούντιο επέμενε λέγοντας πως είναι μοναδική τους επιλογή, και όταν άνοιξε ένα κενό στο πρόγραμμά του, αποφάσισε να υπογράψει.

Τα γυρίσματα της live-action ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν το 2022 με στόχο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023.

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ συνυπογράφει το σενάριο με τον Νόα Μπάουμπαχ, με τον οποίο είναι ζευγάρι και στη ζωή. Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε κλασικές ανεξάρτητες ταινίες, όπως τα «Frances Ha», «Μistress America» και «Greenberg».

Οι λεπτομέρειες της πλοκής είναι άγνωστες προς το παρόν, αλλά δεδομένου του ιστορικό της Γκέργουιγκ στη σκηνοθεσία, αναμένεται ότι δεν θα είναι μια τυπική ιστορία της διάσημης κούκλας καθώς ενδέχεται να πάρει πιο ανεξάρτητη τροπή, σύμφωνα με το Deadline.

Όσο για τον Ράιαν Γκόσλινγκ, θα πρωταγωνιστήσει ως Κένεθ Σον Κάρσον, φίλος της Barbie, ο οποίος εντάχθηκε στην οικογένεια Mattel το 1961.

ΠΗΓΗ

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.