Μενού Κλείσιμο

Ο Πρόεδρος στον Κολινδρό

Την Κυριακή, για την επέτειο της Επανάστασης του 1878

Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες για την υποδοχή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στον Κολινδρό, όπου την Κυριακή θα γιορτάσει την Επέτειο από την Επανάσταση του 1878.

O Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προκόπη Παυλόπουλου στον Κολινδρό, το οποίο θα ολοκληρωθεί με την ανακήρυξη του σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα φτάσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Κολινδρό στις 10:30 το πρωί, όπου θα γίνει απόδοση τιμών και η επίσημη υποδοχή.

Αμέσως μετά θα τελεστεί η Δοξολογία και θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της επετείου από τον αναπληρωτή καθηγητή εκκλησιαστικής ιστορίας της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής  Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, κ. Παπάζη Δημήτριο.

Στις 11 το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ηρώο του Κολινδρού όπου μετά την επιμνημόσυνη δέηση, θα καταθέσει στεφάνι στην Προτομή του Επισκόπου Νικολάου Λούση.

Στις 11:30 ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στο χώρο της παρελάσεως στην οδό Αγίου Δημητρίου, όπου θα παρακολουθήσει την παρέλαση μαθητών και πολιτιστικών συλλόγων.

Στις 12:15 το τελετουργικό θα κορυφωθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Κολινδρού, όπου θα γίνει η τελετή ανακήρυξης της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Πύδνας-Κολινδρού.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ