Μενού Κλείσιμο

Ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) στη Διεθνή Έκθεση WTM London 2023

Ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ), με σκοπό την προβολή της τουριστικής εικόνας της περιοχής, συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «World Travel Market 2023» που έλαβε χώρα  στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου. 

Η διεθνής τουριστική έκθεση WTM είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις του κόσμου και απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμού. Συγκεντρώνει πάνω από πέντε χιλιάδες εκθέτες και καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

 

 

Ο ΠΟΤΑΠ πρόβαλε και ανέδειξε  το τουριστικό προϊόν της Πιερίας μέσα στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του εκθεσιακού χώρου του Ε.Ο.Τ.

Μέσω του πλούσιου έντυπου και ψηφιακού υλικού, αναδείχθηκαν οι φυσικές ομορφιές της Πιερίας και η πλούσια ιστορία, που θέτουν την Πιερία ως ένα πραγματικά μοναδικό προορισμό, που συνδυάζει την  ιστορία, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τις τουριστικές υποδομές και τα εναλλακτικά είδη τουρισμού, στη σκιά ενός παγκόσμιου μνημείου φύσης, του Ολύμπου.

Τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής εκπροσώπησε  το μέλος του Δ.Σ. και Οικονομικός Διαχειριστής του Οργανισμού κ. Στέλιος Ούζας. 

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ