Μενού Κλείσιμο

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος – Πρωταθλητής Ελλάδος & Νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών στην ετήσια εκδήλωση του ΑΠΣΔ Πιερίας «ΖΕΥΣ»

15 χρόνια διαδρομής για τον σύλλογο που ανέδειξε τον «Αθλητισμό για Όλους» στην Πιερία

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος, Πρωταθλητής Ελλάδος – Πανελληνιονίκης, Νικητής του Αυθεντικού

Μαραθωνίου Αθηνών 2023, είναι φέτος, το τιμώμενο πρόσωπο, της ετήσιας εκδήλωσης του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Ο λόγος για την καθιερωμένη γιορτή, που φέτος συμπίπτει με τη συμπλήρωση 15 χρόνων παρουσίας του συλλόγου, στο Πανελλήνιο Δρομικό Κίνημα, καθώς και στα αθλητικά – πολιτιστικά δρώμενα της Πιερίας.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07/02/2024 & ώρα 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Κατερίνης (αίθουσα Α’ ορόφου).

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γκόγκος: «Απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη & φίλους του ΑΠΣΔ Πιερίας “ΖΕΥΣ”, καθώς και προς όλη τη Δρομική κοινότητα της ευρύτερης περιοχής, να παραστεί στην εκδήλωσή μας. Έχουμε την τιμή, να φιλοξενούμε στην πόλη μας, τον Παναγιώτη Καραΐσκο, Πρωταθλητή Ελλάδος, Νικητή του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, η διαδρομή του οποίου, αποτυπώνει τη δύναμη της θέλησης και της μάχης του καλού ενάντια στο κακό και στο λάθος. Είναι ο άνθρωπος που – όπως έχει δημοσίως εξομολογηθεί – είχε βυθιστεί στον κόσμο των εξαρτήσεων για 6 ολόκληρα χρόνια.

Μετά από την απεξάρτηση του, το τρέξιμο ήρθε και του άλλαξε τη ζωή. Και από τότε δεν έχει σταματήσει να τρέχει ποτέ. Σήμερα, 14 χρόνια καθαρός πια, είναι πρωταθλητής μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων […]»

Στην εκδήλωση συμμετέχουν και οι:

“ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ” – Συμβουλευτική Υποστήριξη Εθισμένων (Σ.Υ.Π.Ε.)

“ΑΤΡΑΚΤΟΣ” – Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πιερίας.


——————————————————-

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ
www.zeusrunnersclub.gr

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ