Μενού Κλείσιμο

Ο οδηγός το έβαλε στα… πόδια

Όχημα μετέφερε παράνομους μετανάστες

Ένα ακόμη όχημα το οποίο μετέφερε μετανάστες που παρανόμως εισήλθαν στη χώρα μας, εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Αυτή τη φορά ο εντοπισμός έγινε στα διόδια του Αιγινίου. Δεν ήταν όμως το ίδιο περιπετειώδης με εκείνον που είχε σημειωθεί προ ημερών στα διόδια της Λεπτοκαρυάς όπου το όχημα αφού εμβόλισε περιπολικά εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της Κυριακής, επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αιγινίου Πιερίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, εντόπισαν όχημα ο οδηγός του οποίου προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα σε αγροτική περιοχή.

Άμεσα εκδόθηκαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των επιβαινόντων, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίσθηκαν 10 υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και όπως προέκυψε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και παρελήφθησαν στην περιοχή του Έβρου από τον οδηγό του οχήματος, με σκοπό τη μεταφορά τους στην Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διακινητή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ