Μενού Κλείσιμο

O Νίκος Χατζής υπεύθυνος για την εστίαση με το κόμμα ΝΙΚΗ.

Μια τιμητική διάκριση για τον Νικόλαο Χατζή αλλά και για την Πιερία είναι η τοποθέτηση του συμπολίτη μας από το κόμμα ΝΙΚΗ, στη θέση του συντονιστή των θεμάτων που αφορούν την εστίαση και διατροφή. Το νεοεισερχόμενο κόμμα στη Βουλή των Ελλήνων φαίνεται να ακολουθεί διαφορετική στρατηγική από ότι μας έχουν συνηθίσει τα υπόλοιπα κόμματα μέχρι σήμερα, καθώς διανέμει αρμοδιότητες σε όλα τα μέλη του, ανά την Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτό πέραν της αποκέντρωσης των εξουσιών, επιτυγχάνεται και η επαφή με την κοινωνία σε πιο άμεση και υγιή βάση. Μέχρι τώρα μόνο τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα και κυρίως η Αθήνα φιλοξενούσε τομεάρχες και επιτροπές που αποφάσιζαν την χάραξη πολιτικής των κομμάτων «καπελώνοντας» τις επαρχιακές επιτροπές. Το κόμμα ΝΙΚΗ εμπιστεύεται την χάραξη των πολιτικών του αρχών στην εκλογική του βάση, αρχής γενομένης από την Πιερία που του έδωσε το εκπληκτικό 9,26%.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι Θεματικές Ομάδες  που ανακοίνωσε το κόμμα ΝΙΚΗ είναι συνολικά 20. Για την ομάδα «Εστίαση και διατροφή» τον συντονιστή Νικόλαο Χατζή πλαισιώνουν οι εξής εξαίρετοι συμπολίτες μας:

  1. Αλεξανδρόπουλος Γεώργιος – Γεωπόνος.
  2. Καζεπίδου Ειρήνη– Γυμνάστρια.
  3. Νικολαΐδης Ηλίας– Νομικός.
  4. Χριστοφοράκης Χριστόφορος– Ιατρός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ