Μενού Κλείσιμο

O Δήμος Κατερίνης για το «μέγαρο» Παπαγεωργίου

Αίρονται τα μέτρα

σε βάρος των ιδιοκτητών

 

Μπορεί να παραμένει «σταθερά αντιαισθητικό» το «μέγαρο» Παπαγεωργίου στο κέντρο της Κατερίνης, ωστόσο μετά και τις απαραίτητες αποκαταστάσεις των ζημιών του, οδήγησαν τον Δήμο στο να άρει τα μέτρα σε βάρος των ιδιοκτητών του

 

Στην άρση των μέτρων σε βάρος των ιδιοκτητών του μεγάρου Παπαγεωργίου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης προχώρησε ο δήμος Κατερίνης.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου, η άρση πραγματοποιήθηκε μετά από έγγραφο της Διεύθυνσης Πολεοδομίας, του τμήματος Δόμησης και Ελέγχου κατασκευών του Δήμου Κατερίνης, το οποίο εστάλη στο Πταισματοδικείο Κατερίνης.

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι σύμφωνα με τεχνική έκθεση αποκαταστάθηκαν οι ζημίες της οικοδομής Παπαγεωργίου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πλατείας Ελευθερίας και Κανάρη και πως έγινε συμμόρφωση προς την υπ’αριθμ 3315/2018 έκθεση επικινδύνου της Τριμελούς Επιτροπής του άρθρου 7 του Π.Δ. 13/13-4-2019 περί «επικινδύνως ετοιμόρροπων κατασκευών Δήμων Π.Ε. Πιερίας».

Είχε προηγηθεί συνάντηση της διοίκησης του Δήμου  με τους  ιδιοκτήτες  και σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.