Μενού Κλείσιμο

Ο δικηγόρος Χρήστος Ξανθόπουλος υποψήφιος με την «Ανανέωση Τώρα»

«Να σπάσουμε τα στερεότυπα»

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Ξανθόπουλου, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Ο κ. Ξανθόπουλος είναι δικηγόρος, συμμετέχει ενεργά στα τοπικά αθλητικά δρώμενα και έχει αξιόλογη πορεία ως αθλητικογράφος στις εφημερίδες ΕΠΤΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Επίσης, συμμετέχει σε διάφορους συλλόγους και φορείς υπηρετώντας τον τόπο μας.

 

«Άλλη μια σημαντική συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ», αποτελεί αυτή του αγαπητού φίλου Χρήστου Ξανθόπουλου δικηγόρου. Άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς, ήρθε πλέον η ώρα να διεκδικήσει την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία φίλε Χρήστο. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Στη δήλωσή του ο Χρήστος Ξανθόπουλος, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συντάχθηκε στο πλευρό του Γιώργου Νταντάμη, υπογραμμίζοντας πως ο επικεφαλής του Συνδυασμού «διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να οδηγήσει τον Δήμο μας  Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Με τους περισσότερους από σάς γνωριζόμαστε και συναντιόμαστε καθημερινά μέσα από την επαγγελματική μου ενασχόληση, αλλά και από τον αθλητισμό, και την συμμετοχή μου σε διάφορους συλλόγους και φορείς της Πιερίας.

Ο Θουκυδίδης στον «Επιτάφιο» χαρακτηρίζει όχι σαν φιλήσυχο, αλλά σαν «αχρείο» – άχρηστο πολίτη, αυτόν που δεν ενδιαφέρεται για τα κοινά και παραμένει θεατής και ουδέτερος.
Έτσι μετά από ώριμη σκέψη αλλά και παροτρυνόμενος από συναδέλφους και φίλους κυρίως, αλλά και σταθμίζοντας προτεραιότητες και ανάγκες για κάτι νέο στην πόλη που ζούμε, αποφάσισα να συστρατευτώ πλάι στον Γιώργο Νταντάμη, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» για τον Δήμο Κατερίνης και αυριανού Δημάρχου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου 2019 και να “εκτεθώ” στην βούληση της ψήφου σας. 
Ο Αριστοτέλης, υποστηρίζει ότι ο πολίτης, «δι’ απλώς ουδέν των άλλων ορίζεται ή τω μετέχειν κρίσεως και αρχής». Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός ούτε προσδοκώ κάτι από την ενασχόληση μου με τα κοινά. Το μόνο που θέλω είναι να προσφέρω και όχι να πάρω.

Με πίστη στις δυνατότητες των πολιτών του Δήμου Κατερίνης και ιδιαίτερα των νέων, εκφράζω την εκτίμησή μου, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδράσουμε πέρα από τα στενά υποκειμενικά στερεότυπα και να εκφραστούμε αντικειμενικά και ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, να γυρίσουμε σελίδα και να συστρατευτούμε όλοι, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων και προελεύσεων, σε μια προσπάθεια που στόχο έχει την ισόρροπη ανάπτυξη, την προοπτική και την ευημερία όλων των κοινωνικών στρωμάτων της μικρής μας κοινωνίας.

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για την πόλη μας, αλλά και την έντονη επιθυμία να παραδώσουμε στο μέλλον, έναν καλύτερο Δήμο στα παιδιά μας, απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους δημότες του Δήμου Κατερίνης να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και να εργαστούμε όλοι μαζί στηρίζοντας ένα νέο και άφθαρτο υποψήφιο τον Γιώργο Νταντάμη που είναι ανεξάρτητος από κομματικές αγκυλώσεις και καθοδηγητές, ξεχωρίζει ποιοτικά έχει όραμα και σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση και κατάρτιση του, διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να οδηγήσει τον Δήμο μας μπροστά.
Κλείνω αυτές τις σκέψεις μου με μία ρήση του πρόεδρου των ΗΠΑ Τζων Κένεντυ που ακολουθώ ως ευαγγέλιο σε όλη την ζωή μου και την επαγγελματική μου πορεία: «Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η πατρίδα σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη πατρίδα σου». Η ευκαιρία είναι μοναδική αφού οι εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική. Για έναν Δήμο Κατερίνης που αξίζει και θέλεις να ζεις».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ