Μενού Κλείσιμο

Ο Bill Lewis, ομιλητής στην σημερινή εκδήλωση του ΕΒΕ Πιερίας για υγιείς και μη υγιείς επιχειρήσεις

Τα βήματα προς την επιτυχία

 

Το Επιμελητήριο Πιερίας θα φιλοξενήσει τον διεθνούς φήμης Αμερικανό σύμβουλο μεγάλων εταιρειών και οργανισμών κ. Bill Lewis, σε εσπερίδα με θέμα: «Υγιείς και μη υγιείς επιχειρήσεις: Βήματα προς την επιτυχία», σήμερα Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος).

 

Ο κ. Bill Lewis μεταφέροντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του θα αναλύσει θέματα που αφορούν τις εταιρίες αναφορικά με το πόσο υγιής ή μη υγιής είναι μία επιχείρηση, παράμετροι που οδήγησαν στην υφιστάμενη κατάσταση, τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση, ποιες αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές να αποφεύγονται, αν υπάρχει ελπίδα σε μια μη υγιή επιχείρηση, πως οι υγιείς επιχειρήσεις θα επιτύχουν μια μακροπρόθεσμη επίτευξη υψηλών οικονομικών και λειτουργικών αποτελεσμάτων.

Μετά την παρουσίαση ο κ. Bill Lewis θα είναι διαθέσιμος να γνωρίσει και να ακούσει το κοινό, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να παρέχει συμβουλές και απόψεις σε ότι αφορά την οργανωτική ευθυγράμμιση, την ανάπτυξη και τις αλλαγές που ήδη εφαρμόζονται στο εξωτερικό στοχεύοντας στην καλύτερη απόδοση των εταιριών.

Η εσπερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Πιερίας με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.). Ο κ. Bill Lewis ήταν κεντρικός ομιλητής σε τρεις προηγούμενες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ημερίδες που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Πιερίας στο παρελθόν.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ θα υπάρχει και ταυτόχρονη μετάφραση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ