Μενού Κλείσιμο

Ο αστικός χώρος αναβαθμίζεται

Στην τελική ευθεία η ανάπλαση των οδών Κιλκίς και Αθ. Βασιλειάδη στην Κατερίνη

Στην τελική ευθεία, σύμφωνα με τον Δήμο Κατερίνης, οδεύουν «οι εκτεταμένες και συστηματικές» παρεμβάσεις ανάπλασης των οδών Κιλκίς (από το ύψος της οδού Περδίκα έως την οδό Θεσσαλονίκης) και Αθ. Βασιλειάδη αντίστοιχα, στο κέντρο της Κατερίνης.

Η επίστρωση με κυβόλιθους, που υλοποιούν συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας, με τη χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και παράλληλα η φύτευση δέντρων από συνεργείο της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου, συμβάλλουν στον ευπρεπισμό, την αναβάθμιση των οδών, την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς διέλευσης των πεζών, ενώ ενισχύουν και την ποιότητα του αστικού πρασίνου στην περιοχή, αναφέρει ο Δήμος Κατερίνης.

Να σημειωθεί, σε ό,τι αφορά την οδό Κιλκίς πέρα από τις εργασίες ανάπλασης, ανακατασκευής, πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών τους, υλοποιούνται και παρεμβάσεις πεζοδρόμησης της οδού.

 «Η ποιότητα του αστικού χώρου αναβαθμίζεται και γίνεται βιώσιμη, ενώ βελτιώνεται αισθητικά και λειτουργικά το οικιστικό περιβάλλον της περιοχής και η σχέση των πεζών με τον δημόσιο χώρο. Με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης που υλοποιούμε σε όλη την έκταση του Δήμου Κατερίνης αναβαθμίζουμε αισθητά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης.

Αξίζει, να σημειωθεί, ότι, απομένει η δενδροφύτευση τμήματος της οδού Αθ.Βασιλειάδη, για την ολοκλήρωση (εντός της εβδομάδας) των προγραμματισμένων εργασιών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ