Μενού Κλείσιμο

Ο «ακτιβισμός» της ανοησίας!

Αφίσα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ενέργεια, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Καρπούζας.

Την αντίδραση κάθε λογικού ανθρώπου, προκάλεσε η «στοχοποίηση» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (και) της Πιερίας, οι οποίοι είδαν χθες τα πρόσωπά τους σε αφίσες πάνω σε κολώνες και περιοχές, με το ερώτημα «εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία;»

Η ίδια «κίνηση» σημειώθηκε και σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας, όπου εκεί «στοχοποιήθηκαν» οι αντίστοιχοι τοπικοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Η συγκεκριμένη αφισοκόληση, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε (δικαιολογημένα) την αντίδραση και της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, η οποία σε ανακοίνωσή της, καλεί τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να καταδικάσει την προσπάθεια στοχοποίησης μελών του κοινοβουλίου.
Μάλιστα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «προειδοποιεί» τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «αν έστω και τώρα δεν πάρει αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από αυτές».
Αναλυτικά η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Οι αφίσες στοχοποίησης βουλευτών που θα ψηφίσουν τη συμφωνία Πρεσπών εντάσσονται σε μια οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Οι φασιστικές αυτές πρακτικές πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ο κ. Μητσοτάκης, έστω και την ύστατη στιγμή, οφείλει να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες του. Αν έστω και τώρα δεν πάρει αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από αυτές.
Να γνωρίζουν καλά ότι κανένα στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν εκφοβίζεται από τέτοιες μεθόδους του υποκόσμου.»

Αντώνης Καρπούζας: Απαράδεκτη ενέργεια
«Θεωρώ απαράδεκτο και μεγάλο λάθος την ανάρτηση αφισών με χαρακτηρισμούς σε βάρος των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ζητώ την άμεση απομάκρυνση των», αναφέρει ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Καρπούζας ο οποίος έσπευσε να καταδικάσει το γεγονός με ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο
Όπως αναφέρει ο κ. Καρπούζας «η όποια αντίδραση και διαμαρτυρία (την οποία και εγώ έχω) μπορεί να εκφραστεί πολιτισμένα αλλά και καταψηφίζοντας στις επόμενες Εθνικές εκλογές.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ