Μενού Κλείσιμο

Ο Αγιασμός για τη νέα Δικαστική χρονιά και η εθιμοτυπική επίσκεψη

Γιάννης Ντούμος «Η Δικαιοσύνη θεμέλιο της Δημοκρατίας»

Με αφορμή την έναρξη της νέας Δικαστικής χρονιάς, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, τίμησε με την παρουσία του τον Αγιασμό που τελέστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης, είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τους Δικαστικούς Λειτουργούς, το προσωπικό του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Κατερίνης, καθώς και το προεδρείο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης.

Τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, με τον οποίο ο κ. Ντούμος είχε σύντομη συνομιλία αλλά και για μια ακόμα φορά δέχτηκε την ευλογία και τις ευχές του Ποιμενάρχη για επιτυχία στις προσεχείς αυτοδικοικητικές εκλογές.

Ανάλογες ευχές δέχτηκε και από την κοινωνία των ανθρώπων της Δικαιοσύνης, οι οποίοι με θέρμη και έκφραση συμπάθειας τον καλωσόρισαν στον «Ναό της Θέμιδας».

Ο Γιάννης Ντούμος αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή, επισήμανε: «Οι αξίες στο σύνολό τους σε ένα κράτος δικαίου αποτελούν δικαιοσύνη. Γιατί η δικαιοσύνη είναι η τελειότερη αρετή, όταν διέπεται με αντικειμενικότητα, αλήθεια και ισότητα.

Οφείλουμε όλοι το σεβασμό μας στους θεσμούς της. Η Δικαιοσύνη είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας.
Εύχομαι τη νέα Δικαστική χρονιά, όλη η οικογένεια που υπηρετεί το δίκαιο να πορευτεί με υγεία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το λειτούργημα της».

 

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ