Μενού Κλείσιμο

Ντόναλντ Τραμπ: Συγκέντρωσε «1 δισ. δολάρια» για την πλατφόρμα social media που ετοιμάζει

Το «στρατόπεδο» του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε συμφωνίες για περίπου 1 δισεκατομμύρια δολάρια, για την πλατφόρμα social media που ετοιμάζει.

Η Trump Media δεν κατονόμασε τις «πηγές» της χρηματοδότησης, παρά μόνο έκανε λόγο για «θεσμικούς επενδυτές». Αυτή η συγκέντρωση κεφαλαίου αναδεικνύει την ικανότητα του πρώην προέδρου να προσελκύσει ισχυρή οικονομική στήριξη, επισημαίνει το Reuters.

Ο Τραμπ, που είναι αποκλεισμένος από τα μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την εισβολή στο Καπιτώλιο, έχει ανακοινώσει ότι θα λανσάρει μια νέα πλατφόρμα social media, με το όνομα Truth Social.

Επίσης, η Digital World Acquisition ανέφερε ότι θα διαθέσει 293 εκατομμύρια δολάρια στη συνεργασία της με την Trump Media- που θα την εισάγει στο χρηματιστήριο- ανεβάζοντας το συνολικό ποσό σε περίπου 1,25 δισεκατομμύρια.

Πολλές εταιρείες της Γουόλ Στριτ «σνόμπαραν» την ευκαιρία να επενδύσουν σε αυτό το εγχείρημα, αναφέρει το Reuters. Κάποιοι επενδυτές της Γουόλ Στριτ είναι απρόθυμοι να συνδεθούν με τον Τραμπ, συμπληρώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

«Ο ισολογισμός μας επεκτείνεται, η Trump Media & Technology Group θα είναι σε ισχυρότερη θέση για να αντισταθεί στην τυραννία των μεγάλων εταιρειών της τεχνολογίας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ