Μενού Κλείσιμο

Νοσοκομείο Κατερίνης – Το μήνυμα της διοίκησης για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

«Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους του νοσηλευτές και νοσηλεύτριες που υπερβαίνουν το εαυτό τους» αναφέρουν σε κοινό μήνυμά τους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, ο διοικητής και η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης

Ο κ. Χατζηγεωργίου και η κ. Βεργαδή, στο μήνυμά τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η 12η Μαΐου εορτάζεται από το 1965 σε όλο τον κόσμο, ως Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, με αφορμή την επέτειο της γέννησης της Florence Nightingale, η οποία επηρέασε και σημάδεψε το σύγχρονο υγειονομικό σύστημα, αφού το έργο της θεωρείται η αρχή μιας νέας εποχής στην ιστορία της Νοσηλευτικής Επιστήμης.

H φετινή επέτειος έχει ιδιαίτερη σημασία όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο και αποτελεί την ελάχιστη πράξη τιμής και αναγνώρισης στο έργο και την προσφορά των Νοσηλευτών και των Νοσηλευτριών που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό στέκονται στο πλευρό των ασθενών στη δίνη αυτής της πανδημίας. Ειδικότερα τώρα, αυτή την περίοδο, το έργο τους  αποτελεί, σημαντική παράμετρο στην αντιμετώπιση της επιδημίας της νόσου Covid-19, γεγονός που καταξιώνει και αναδεικνύει στη συνείδηση όλων μας, τον ιδιαίτερο ρόλο και την προσφορά των Νοσηλευτών.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες που υπερβαίνουν τον εαυτό τους με την παρουσία και την αδιάκοπη προσφορά τους, ενάντια σε όλους τους αρνητικούς παράγοντες, αποδεικνύοντας καθημερινά το μεγαλείο της ανθρωπιάς, της συμπόνιας και του επαγγελματισμού τους, παραμένοντας στο πλευρό των ασθενών, ως συνοδοιπόροι, με σκοπό τη συνεχή παροχή ολιστικής φροντίδας, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ