Μενού Κλείσιμο

Νοσοκομείο Κατερίνης: Σε λειτουργία ειδική κλινική για περιστατικά Covid-19

Φωτο αρχείου

Νέα Παθολογική Κλινική Covid-19 τέθηκε σε λειτουργία από σήμερα στο Νοσοκομείο Κατερίνης

Σε λειτουργία μπήκε από σήμερα η νέα «Παθολογική Κλινική Covid-19», με σκοπό να περιθάλψει τυχόν περιστατικά ασθενών με κορονοϊό από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας.

Η λειτουργία της νέας κλινικής (για τα ειδικά περιστατικά κορονοϊού) ανακοινώθηκε ουσιαστικά χθες και κατόπιν συνεργασίας της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης με την Επιτροπή Λοιμώξεων. Την ευθύνη της κλινικής θα έχει ο Διευθυντής της Παθολογικής (και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας) Ηρακλής Τσανικίδης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που μετέδωσε το olymposvoise, η συγκεκριμένη κλινική θα λειτουργεί στον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου. Η Χειρουργική και η Ορθοπεδική κλινική (που μέχρι χθες στεγάζονταν στον συγκεκριμένο όροφο) πλέον μεταφέρθηκαν στον πρώτο όροφο του Νοσοκομείου Κατερίνης.

«Το Νοσοκομείο Κατερίνης προετοιμάζεται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει όσο το δυνατόν καλύτερα στο χειρότερο σενάριο της πανδημίας», δήλωσε ο κ. Τσανικίδης στο olymposvoise, «διαθέτοντας περισσότερες κλίνες» για τυχόν περιστατικά που θα διαπιστωθούν με Covid-19.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ