Μενού Κλείσιμο

Νέο Συμβούλιο για τους απόστρατους

Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας στην επάνω αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δ.Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου ήταν: έκθεση πεπραγμένων ΔΣ., έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και προτάσεις μελών.

Ακολούθησαν Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη μελών τού Δ.Σ. τού Συνδέσμου καθώς και των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (Π.Ο.Α.Σ.Α.).

Μετά το πέρας των διαδικασιών και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και των ψήφων, ανακοινώθηκε ότι για το νέο Δ.Σ. εξελέγησαν οι κύριοι Δημήτριος Αδαμόπουλος του Αθανασίου, Χρήστος Δέλλας τού Σωκράτη, Γεώργιος Γεωργιάδης τού Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Γιουμίδης τού Παύλου, Νικόλαος Μπατσαράς τού Ηλία, Αθανάσιος Τσακαλίδης τού Νικολάου και Παναγιώτης Βλάχος τού Πέτρου.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κύριοι Αντώνιος Θυμιόπουλος του Ευαγγέλου, Αντώνιος Τζάγκας τού Γεωργίου και Ανδρέας Μακαρούνας τού Ιωάννη, ενώ ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία (Π.Ο.Α.Σ.Α.) εξελέγησαν οι κύριοι Δημήτριος Αδαμόπουλος του Αθανασίου και Χρήστος Δέλλας τού Σωκράτη.

Μετά τις Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκε συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ως εξής:

Πρόεδρος: Δημήτριος Αδαμόπουλος

Αντιπρόεδρος: Χρήστος Δέλλας

Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Γεωργιάδης

Ταμίας: Νικόλαος Μπατσαράς

Μέλη: Αλέξανδρος Γιουμίδης, Αθανάσιος Τσακαλίδης και Παναγιώτης Βλάχος .

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ