Μενού Κλείσιμο

 Να καταγράψουμε νίκη και στις εθνικές εκλογές

Η Δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Το δικό της «ευχαριστώ» στους χιλιάδες ψηφοφόρους της Κατερίνης και της Πιερίας που με την ψήφο τους ανέδειξαν για μια ακόμη φορά πρώτο κόμμα στο νομό τη Νέα Δημοκρατία, εκφράζει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Κατερίνης και ο πρόεδρός της Σπύρος Κουλκουδίνας.

Στο μήνυμά τους, υπογραμμίζουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που έστειλαν οι πολίτες, τους οποίους καλούν να αγωνιστούν για να καταγράψει μια ακόμη μεγάλη νίκη η Νεα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης βρέθηκε στις επάλξεις του εκλογικού αγώνα για τις Ευρωεκλογές και το αποτέλεσμα μας κάνει όλους να αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ταυτόχρονα αποφασισμένοι για τη μεγάλη εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας, για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στη χώρα.

Αισθάνομαι την ανάγκη ως Πρόεδρος της μεγαλύτερης τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στην Πιερία, να εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη της τοπικής οργάνωσης, σε όλους τους φίλους και ψηφοφόρους της Ν.Δ. που δώσαμε μαζί αυτό τον αγώνα. Καταγράψαμε, όπως πάντα άλλωστε, ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην επικράτεια και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες στους Πιεριείς που μας εμπιστεύτηκαν και έστειλαν το εκκωφαντικό μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

Την ίδια στιγμή τους καλώ να καταγράψουμε ακόμη μια μεγάλη νίκη στις Εθνικές εκλογές, να κάνουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό και την πατρίδα μας περήφανη και πάλι!

Καλό μας αγώνα!»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ