Μενού Κλείσιμο

Μυράντα Παππά

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης με το συνδυασμό «ΕΚΚΙΝΗΣΗ» του Κώστα Κουκοδήμου

Γεννήθηκε στην Κατερίνη, αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Θηλέων Κατερίνης με βαθμό “Άριστα”. Το 1977 εισάγεται στην Εθνική Ακαδημία Σωματικής Αγωγής  Αθηνών ως πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Στίβο. Διορίζεται το 1981 και από το 1988 έως το 1998 αποσπάται και διδάσκει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Α.Π.Θ. στους τεταρτοετείς φοιτητές της ειδικότητας Αντισφαίρισης (Τένις). Από το 1994 έως το 1997 της χορηγείται υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ). για μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορική διατριβή. Είναι διδάκτορας της Παιδαγωγικής Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής.

Ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας συγκροτεί ομάδες παραδοσιακού και σύγχρονου χορού, οι οποίες για χρόνια αποσπούν πρώτα βραβεία στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες, που οργάνωνε το Υπουργείο Παιδείας.

Από το 2003 μέχρι σήμερα επιλέγεται και υπηρετεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας ως Προϊσταμένη Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Από το 2007 ορίζεται από τον Δήμο Κατερίνης ως μέλος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Κατερίνης (ΑΟΔΗΚ) και στη συνέχεια στον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) και της ανατίθεται το γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων των Οργανισμών.

Με πρότασή της καθιερώνονται οι γιορτές πόλης με τίτλο «Αικατερίνεια», καθώς και πολλές εκδηλώσεις πολιτισμού.

Έχει οργανώσει πλήθος εκθέσεων, συνεδρίων και σεμιναρίων, με αποκορύφωμα την Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ».

Από το Μάιο του 2017 έχει υπό την ευθύνη της τη συλλογή αντικειμένων και την επιμέλεια της έκθεσης που οργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με τίτλο: «Παραδοσιακά Επαγγέλματα που τείνουν να εκλείψουν».

Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Η Μυράντα είναι ανήσυχη και οργανωτική και δίπλα στους συνανθρώπους της.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση έχοντας μόνο ένα όνειρο να αλλάξει μαζί με τους συνδημότες της την όψη της πόλης μας, να αποκτήσουν οι γειτονιές του Δήμου Κατερίνης  παλμό, να γίνει η πόλη μας μια ανθρώπινη και αλλιώτικη πόλη με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές. Ένα νέο ξεκίνημα με εμπιστοσύνη στην ηγετική ικανότητα και πείρα του Κώστα Κουκοδήμου.

Πέρασε στη δράση με πολιτικό θάρρος με γνώση , με εμπειρία και υπευθυνότητα. Ξεφεύγοντας από τα γνωστά στερεότυπα και τις ιδεοληψίες επιθυμεί να ανοίξει ένα διάλογο μαζί με τους συνδημότες τις, με νέες ιδέες, μια άλλη αντίληψη συνεννόησης με όλους, από μια νέα Δημοτική Αρχή γιατί η ομάδα του Κώστα Κουκοδήμου έχει σχεδιάσει το μέλλον της πόλης με… άλμα προς τα εμπρός.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ