Μενού Κλείσιμο

Μπέττυ Σκούφα – Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εντοπίσει εγκαίρως τα προβλήματα που θα προέκυπτα από το ΠΔ

Τα προβλήματα που θα δημιουργούσε ο νέος νόμος για την ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών, είχε επισημάνει εγκαίρως η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτοντας δύο ερωτήσεις προς τα αρμόδια υπουργεία.

Αυτό προκύπτει από ενημερωτικό σημείωμα που έδωσε στη δημοσιότητα η βουλευτής Πιερίας Μπ. Σκούφα, με αφορμή την απώλεια των γαλάζιων σημαιών σε ακτές του Δήμου Κατερίνης, μετά την αδυναμία κάλυψης των ναυαγοσωστικών αναγκών.

Στην ανακοίνωσή της η κ. Σκούφα αναφέρει: Σε σχέση με το προκύψαν πρόβλημα της αδυναμίας κάλυψης ναυαγοσωστικών θέσεων σε παραλίες της Πιερίας, υπενθυμίζεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, διαβλέποντας εγκαίρως την κρισιμότητά του, ήδη από τον Απρίλιο τρέχοντος έτους κατέθεσε δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις, θίγοντας το ζήτημα της αδυναμίας των Ο.Τ.Α. να ανταπεξέλθουν στο κόστος ναυαγοσωστικής κάλυψης των παραλιών δικαιοδοσίας τους, καθώς και πλήθος άλλων συναφών ζητημάτων που προέκυψαν από το σχετικό νέο Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ. 71/2020).

Επισυνάπτονται οι σύνδεσμοι με τις άνω αναφερθείσες ερωτήσεις (και απαντήσεις των υπουργείων):

Α) ερώτηση υπ. αριθ. 6455/ 11.5.2021

https://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=39fbfdcb-39c1-4359-9974-ad250100cc19

Β) ερώτηση υπ. αριθ. 6015 / 15.4.2021

https://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=8e3829e1-6635-4f8c-a744-ad0c00ed9704

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα και συνολικά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα συνεχίσουν τις άοκνες προσπάθειες για την ενίσχυση των θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα ζωής για το σύνολο των τοπικών κοινωνιών και η αποτελεσματική στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ