Μενού Κλείσιμο

Μπ. Σκούφα: «Να χαρακτηρισθούν άμεσα ως ακατάσχετα τα εγκεκριμένα ποσά των επιχειρήσεων του προγράμματος ΔΙΕΞΟΔΟΣ της ΠΚΜ»

Να χαρακτηριστούν ακατάσχετα τα εγκεκριμένα ποσά των επιχειρήσεων του προγράμματος «Διέξοδος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ζητά η κ. Σκούφα και ακόμη επτά βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, με Αναφορά που κατέθεσε η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ και συνυπέγραψαν η Τομεάρχης Πολιτισμού Κατερίνα Νοτοπούλου κι ακόμη έξι βουλευτές, μετέφεραν στη βουλή το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετές επιχειρήσεις της ΠΚΜ, οι οποίες αν και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Διέξοδος» προκειμένου να στηριχθούν από τις επιπτώσεις της πανδημίας, δεν μπόρεσαν να εκταμιεύσουν ούτε ένα ευρώ. Κι αυτό, διότι σύμφωνα με το υπόμνημα της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Πέλλας και Ημαθίας, όσες επιχειρήσεις έχουν οφειλές προς τις ΔΟΥ και τον  ΕΦΚΑ, (με την 7η τροποποιητική) τους κατάσχουν – παρακρατούν το σύνολο των οφειλών τους από τα εγκεκριμένα ποσά του προγράμματος «Διέξοδος».

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ