Μενού Κλείσιμο

«Μονόδρομος η συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας»

Συνάντηση  του επικεφαλής «Ανανέωση Τώρα» Γ. Νταντάμη με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Γιώργος Νταντάμης,

Στο γραφείο της, η Αντιπεριφερειάρχης επίσης υποδέχθηκε τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» Θανάση Κεραμιδά, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, Χριστίνα Σιδηροπούλου και ΘεόδωροΤεκιρίδη. Επίσης, μαζί τους ήταν ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Αντιπεριφέρειας Πιερίας Δημήτρης Ρουκάς και η Μαρία Νταντάμη.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, τους τομείς που διαχειρίζεται η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, οι κοινοί τόποι συνεργασίας με τους Δήμους καθώς και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάϊου 2019. Η κα Μαυρίδου ενημέρωσε για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της και ευχήθηκε στον κ. Νταντάμη και τους υποψήφιους του συνδυασμού του καλή δύναμη και επιτυχία.

«Η Αντιπεριφέρεια Πιερίας, πρώην Νομαρχία Πιερίας, μου είναι ένας χώρος ιδιαίτερα οικείος καθώς θήτευσα εδώ ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου την τετραετία 1994-98. Η συζήτηση με την κα Μαυρίδου είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι δεινή συνομιλήτρια και με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση β΄ βαθμού. Η τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Η συνεργασία μας θα έχει και συνέχεια. Εύχομαι καλή επιτυχία και στον δικό της προεκλογικό αγώνα», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ