Μενού Κλείσιμο

 Μονόδρομος η Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Καλυψώ Γούλα στην Κατερίνη

Συναντήσεις και επαφές με φορείς και πολίτες της Κατερίνης είχε χθες η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Καλυψώ Γούλα.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της στην πρωτεύουσα της Πιερίας ήταν το Δικαστικό Μέγαρο, όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, Μίνα Στρίμπα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, συναδέλφους της δικηγόρους και διοικητικούς εργαζόμενους, με τους οποίους συζήτησε για τα θέματα του κλάδου, καθώς και για τις προωθούμενες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Στη συνέχεια η κ. Γούλα επισκέφτηκε το τοπικό υποκατάστημα του ΕΦΚΑ, όπου συνομίλησε με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μισθωτών Πιερίας, Εύα Πατέρα και εργαζόμενους, οι οποίοι την ενημέρωσαν μεταξύ άλλων και για την πορεία διανομής της βοήθειας προς τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ. Επίσης, ξεναγήθηκε στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) της περιοχής και ενημερώθηκε από γιατρούς και διοικητικούς υπαλλήλους για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν σε εξοπλισμό και προσωπικό. Η κ. Γούλα τόνισε ότι οι ελλείψεις αυτές πρέπει να καλυφθούν το συντομότερο δυνατό και στην κατεύθυνση αυτή θα πρέπει να διερευνηθούν άμεσα οι δυνατότητες αξιοποίησης ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής είχε επαφές με στελέχη της ΝΟΔΕ, ενώ μάλιστα είχε την ευκαιρία να τα συνομιλήσει για τις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις με τον πρόεδρο Γιάννη Κουρινιώτη ζωντανά στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Σκάι 92,6 Κατερίνης.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της, η κ. Γούλα είχε φιλική συνάντηση με ενεργούς πολίτες της Πιερίας σε κεντρικό καφέ της Κατερίνης. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την κρισιμότητα των επερχόμενων ευρωεκλογών, με την κ. Γούλα να τονίζει ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι μονόδρομος. Η ίδια ανέφερε ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία είναι αναγκαίο η χώρα μας να έχει ισχυρή φωνή στο κέντρο λήψης των αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που θα επιτευχθεί μέσα από τη δυναμική παρουσία της Νέας Δημοκρατίας στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες και κυρίως τους νέους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με την ψήφο τους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ