Μενού Κλείσιμο

Μητρόπολη Κίτρους: Με ήπια συμπτώματα και για περαιτέρω εξετάσεις στο ΑΧΕΠΑ ο Σεβασμιώτατος

Καθησυχαστική, εμφανίζεται η Μητρόπολη για την πορεία της υγείας του Μητροπολίτη κ. Γεωργίου. Στην ανακοίνωσή της,  η οποία στάλθηκε στα μέσα ενημέρωσης στις 4:10 το πρωί του Σαββάτου, επιβεβαιώνει την νοσηλεία του Σεβασμιωτάτου στο ΑΧΕΠΑ ο οποίος έχει ανιχνευτεί θετικός στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με την Μητρόπολη, ο Κίτρους Γεώργιος, εμφάνισε ήπια συμπτώματα, αλλά οι θεράποντες ιατροί του, συνέστησαν περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρέστερη ιατρική παρακολούθηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρει: «Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο οποίος στις 13 Νοεμβρίου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με ήπια συμπτώματα, συμπλήρωσε ήδη μια εβδομάδα κατ’ οίκον περιορισμού.

Ακολουθώντας τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών,  μετέβη  στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρἐστερη ιατρική παρακολούθηση.

Η κατάσταση της υγείας του Σεβασμιωτάτου είναι πολύ καλή. Ο ίδιος δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα συμπαράστασης από διάφορα πρόσωπα, κληρικούς και λαϊκούς. Ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν προς το πρόσωπό του.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ