Μενού Κλείσιμο

Μήνυμα καταδίκης των αντιλαϊκών πολιτικών η ψήφος στο ΚΚΕ

Κλιμάκιο της ΛΑ.ΣΥ. σε αντιπεριφέρεια και σε Χαρτοβιομηχανία της Πιερίας

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Σωτήρη Αβραμόπουλο και τον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Νίκο Τσουπέη, πραγματοποίησε περιοδεία στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας.

Το κλιμάκιο είχε εκτενή συζήτηση με τους εργαζομένους για θέματα επικαιρότητας, αλλά και για τα εργασιακά, ενώ από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν, αλλά και στην ανάγκη να στελεχωθούν θέσεις από μόνιμους εργαζόμενους.
Την ίδια μέρα το κλιμάκιο πραγματοποίησε περιοδεία στη χαρτοβιομηχανία «Maxi» . Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και συζήτησε με αρκετούς εργαζόμενους.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, οι υποψήφιοι μιλώντας στους εργαζόμενους αναφέρθηκαν στην ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στην ισχυροποίηση των ψηφοδελτίων που απαρτίζονται από αγωνιστές υποψηφίους που όλα τα προηγούμενα χρόνια βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Τόνισαν ιδιαίτερα ότι η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να στείλει μήνυμα καταδίκης στην αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται από τη σημερινή, αλλά και τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Είπαν επίσης ότι την επόμενη των εκλογών πρέπει το ΚΚΕ να είναι πιο δυνατό παντού γιατί ήταν εκείνο που έγκαιρα προειδοποίησε το λαό από την πρώτη στιγμή για το χαρακτήρα της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών ενώσεων όπου συμμετέχει η χώρα μας, ότι με την ψήφο στο ΚΚΕ, σε όλες τις κάλπες, μπορεί να ανοίξει ο δρόμος της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και όλων των ανθρώπων του μόχθου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ