Μενού Κλείσιμο

Μια διοργάνωση… στοίχημα!

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την έναρξη της 34ης Εμποροπανήγυρης

Η βέλτιστη δυνατή οργάνωση και λειτουργία της 34ης Εμποροπανήγυρης προς όφελος των εμπόρων και καταναλωτών τίθενται στο επίκεντρο των προετοιμασιών των υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, εν όψει της επίσημης έναρξης, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 01 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00, στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της Εμποροπανήγυρης ήδη υλοποιήθηκαν  παρεμβάσεις συντήρησης – επισκευής των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, του δικτύου  ύδρευσης, αντικατάσταση φθαρμένων καλωδίων, λαμπτήρων, ρευματοδοτών, ασφαλειών κ.α., ενώ γίνονται και οι απαραίτητες διαγραμμίσεις, ελαιοχρωματισμοί, καθαρισμός χόρτων κ.ο.κ.

Στοίχημα για τη φετινή διοργάνωσει να «κερδίσει» εκθέτες και επισκέπτες

«Εργαζόμαστε συστηματικά, προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της αυθεντικής λαϊκής αυτής γιορτής, να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας τονίζοντας ότι «επιδίωξή μας είναι αφενός να διατηρηθεί το λαϊκό, αυθεντικό προφίλ του θεσμού και αφετέρου μετά την κατά κοινή ομολογία ιδιαίτερα επιτυχημένη περυσινή λειτουργία, να καταγραφεί  φέτος περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητας. Είναι ένα στοίχημα που με συντονισμένες προσπάθειες μπορούμε να κερδίσουμε».

Όπως τονίζει από την πλευρά του, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Γιώργος Γαβρίδης: «Συνεχίζουμε και φέτος μεθοδικά το εγχείρημα αναβάθμισης της Εμποροπανήγυρης και ήδη τα πρώτα μηνύματα από την αυξημένη συμμετοχή των εκθετών είναι πολύ ενθαρρυντικά».

Λούνα πάρκ, χώροι εστίασης

και ποικιλία τοπικών κ.α. προϊόντων

Η έκταση όπου θα τοποθετηθούν τα περίπτερα έχει διαμορφωθεί σε τρεις τομείς: τον εμπορικό, τον ψυχαγωγικό, καθώς και τον τομέα εστίασης. Στις ειδικά διαμορφωμένες αυτές εγκαταστάσεις, οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης της ποιότητας των  προϊόντων τους.

Παράλληλα, θα λειτουργούν Λούνα Παρκ και χώροι εστίασης με παραδοσιακά εδέσματα.

Μουσική και χορός παίζουν και φέτος «δυνατά»

Πολυποίκιλο πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών κ.α. εκδηλώσεων θα πλαισιώνει όλες τις ημέρες λειτουργίας της 34ης Εμποροπανήγυρης, προσφέροντας στιγμές ψυχαγωγίας στους επισκέπτες.

Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα ανοίξει το βράδυ του Σαββάτου 1 Αυγούστου με παραδοσιακά τραγούδια που θα ερμηνεύεσει ο γνωστός ηπειρώτης τραγουδιστής, Σάββας Σιάτρας.

Οι εκδηλώσεις και οι συναυλίες θα είναι καθημερινές και περιλαμβάνει όλη τη γκάμα σχεδόν της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Η λαϊκή αυτή γιορτή, η οποία είναι ριζωμένη στη συνείδηση κατοίκων, επισκεπτών και συνδυάζει την συνεργασία, την ανάπτυξη τη δημιουργία, με την ιστορία του τόπου, θα διαρκέσει έως τις 07 Σεπτεμβρίου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ