Μενού Κλείσιμο

Μια ανάσα από την… εκκίνηση

Το απόγευμα ο 4ος Δρόμος Αλληλεγγύης στο Σιδ. Σταθμό

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7 το απόγευμα έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Σιδ. Σταθμό.

Η Iερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και η Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης σε συνεργασία με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης συνδιοργανώνουν σήμερα τον 4ο Δρόμο Αλληλεγγύης 5.000 μ. ο οποίος υποστηρίζεται από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Τις προηγούμενες μέρες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα ενώ παράλληλα έγινε και η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση.
Οι διοργανωτές έδωσαν το πλαίσιο στο οποίο πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της Κατερίνης υπογραμμίζοντας τον κύριο σκοπό του αγώνα που είναι η έμπρακτη στήριξη στο Ειδικό Σχολείο.
Με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριάκος Κοκελίδης εξήρε το έργο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κατερίνης και μίλησε με θερμά λόγια για το εκπαιδευτικό προσωπικό για την αγάπη και την στήριξη που δείχνουν στα παιδιά και τις οικογένειές τους.
Για την ετοιμότητα της Τροχαίας Κατερίνης μίλησε ο Διοικητής της κ. Δημήτριος Τσαουσίδης, ο οποίος συνεργάζεται τόσο με τους εθελοντές της ενορίας και τις εθελοντικές ομάδες που στηρίζουν τον αγώνα όσο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Με πολυπληθέστατη ομάδα εθελοντών διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα συμμετέχει, όπως κάθε χρόνο, το παράρτημα Κατερίνης όπως δήλωσε η υπεύθυνη καλύψεων του Ε.Ε.Σ.
Τους χαιρετισμούς του Προέδρου του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας κ. Αλέξανδρου Πούλιου μετέφερε ο κ. Ευάγγελος Γερομιχαλός, ο οποίος τόνισε ότι όλο το Διοικητικό Συμβούλιο εργάζεται εντατικά και συνεργάζεται με την ενορία σε τεχνικά και οργανωτικά θέματα, ενώ μίλησε για μαζική συμμετοχή των μελών του συλλόγου τα οποία ανταποκρίνονται πάντα σε αγώνες που έχουν χαρακτήρα αλληλεγγύης.
Τέλος, η Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου και η Υποδιευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ζήτησαν από τον π. Κυριάκο να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες τους στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τη διοργάνωση και έδειξε ενδιαφέρον για το έργο που επιτελούν και ευχήθηκαν η Ιερά Μητρόπολη να συνεχίσει το πλούσιο και πολυσχιδές έργο της.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ